MENIU

Ungureanu (FC): Membrii Forței Civice care s-au alăturat PMP nu există

Ungureanu (FC): Membrii Forței Civice care s-au alăturat PMP nu există

Liderul partidului Forța Civică, Mihai-Răzvan Ungureanu, afirmă, într-un "Scurt răspuns" adresat președintelui PMP, Elena Udrea, că membrii FC care s-ar fi alăturat acesteia nu ar exista.

"Vă rog respectuos să îi păstrați pe toți membrii Forței Civice care au decis să se înscrie în PMP. Nu îi declar pierduți, nu dau recompensă pentru returnarea lor și nici nu mă supăr că au decis să se alăture proiectului dumneavoastră. Și asta pentru simplu motiv că ei nu există și cred că e trist că ați ajuns să vă bucurați pentru motive inexistente", susține Ungureanu, într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

Ungureanu îi transmite Elenei Udrea să-și coordoneze "acțiunile" în privința sa cu Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidențiale.

"Dacă este posibil, ar fi benefic să vă coordonați acțiunile cu celălalt membru al PMP și, în același timp, candidat al partidului dumneavoastră la prezidențiale, Cristian Diaconescu. În timp ce dumneavoastră vorbeați în termenii elogioși cu care m-ați obișnuit ("sunt un eșec în calitate de lider, simbol al oportunismului, fripturist ș.a.m.d.), domnul Diaconescu mă cheamă alături de domnia sa în PMP", declară Ungureanu.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea Mihai Răzvan Ungureanu FC PMP