MENIU

Unde este Dragnea și de ce a lipsit de la sesiunea extraordinară? Este al 3-a vacanță din vara asta

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a precizat marţi că preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, este în vacanţă, acesta fiind "un drept regulamentar". 

Întrebat unde este Liviu Dragnea, Iordache a spus: "Este în vacanţă. E un drept regulamentar".

Conform unor surse Realitatea TV, Liviu Dragnea s-ar afla în Maldive. 

La finalul lunii iunie, mai exact în jurul datei de 24 iulie, Liviu Dragnea a mai fost într-un concediu, în Grecia. Și, înainte de această vacanță, șeful PSD ar mai fi fost într-un concediu, de data asta în Brazilia. 

Florin Iordache a adăugat că este normal ca persoana care a convocat sesiunea extraordinară să nu participe dacă avea o vacanţă programată la un anumit moment. 

"Fiecare dintre noi, şi eu şi dumneavoastră şi colegii mei, avem dreptul la vacanţă. Dacă fiecare dintre noi avem vacanţa programată la un anumit moment nu putem să ne stabilim vacanţa după ordonanţele pe care le va avea Guvernul", a menţionat Iordache. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile, de marţi până vineri, vicepreşedintelui acestui for, Florin Iordache, scrie Agerpres,

"În perioada 8-11 august atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor vor fi exercitate de Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor", este decizia Camerei care a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Mai multe articole despre:
parlament Dragnea iordache