MENIU

Un participant la emisiunea "Vara ispitelor", secretar de stat la Ministerul Justiției. Ce-l recomandă pe Alexandru Dimitriu 

Un participant la emisiunea "Vara ispitelor", secretar de stat la Ministerul Justiției. Ce-l recomandă pe Alexandru Dimitriu

Alexandru Dimitriu, avocat de profesie si participant la show-ul "Vara ispitelor", a fost propus de ministrul Stelian Ion ca secretar de stat la Ministerul Justitiei. Dimitriu este membru PLUS. Anterior, el a fost membru PNL timp de 10 ani.

Avocatul a publicat, pe pagina de Facebook, o imagine cu usa pe care este sigla "Secretar de stat", confirmand in comentarii ca va fi numit la Ministerul Justitiei.

Alexandru Dimitriu a declarat, pentru Newsweek Romania, ca va fi numit secretar de stat la Ministerul Justitiei.

Dimitriu este avocat in Baroul Bucuresti din anul 2007. El a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Relatii Economice Internationale si Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu.

In perioada 2009-2010 a urmat cursurile de master in Dreptul Afacerilor - Universitatea Bucuresti. In 2015, a obtinut titlul de doctor in drept.

Din 2019, este membru PLUS, candidat desemnat pentru functia de consilier local al Sectorului 5 la alegerile electorale din 2020. Anterior, in perioada 2003 - 2013, a fost membru PNL "fara nicio implicare, respectiv fara a fi candidat intern sau extern pentru vreo functie", potrivit CV-ului propriu.

Mai multe articole despre:
alexandru dimitriu Stelian Ion