MENIU

Un copil de zece ani îi dă lecții de politică unui senator PSD - VIDEO

Răzvan, un copil în vârstă de 10 ani, i-a dat lecții de politică senatorului PSD, Leonardo Badea, în cadrul unei emisiuni televizate, adresându-i o serie de întrebări și punctând anumite probleme pertinente cu care se confruntă societatea românească, la care politicianul nu a avut prea multe replici, alegând să glumească, în schimb.

"Este foarte rău că politicienii pe care noi îi votăm se gândesc decât la ei sau cum să se certe cu celălalt. Politicienii, mai ales cei care au ajuns în Parlament ar trebui să facă ceva pentru cei care i-au votat, pentru cei din colegiu. Domnule senator, dumneavoastră, toţi politicienii veniţi în fiecare an cu un proiect de ţară şi nu faceţi nimic din el și ne spuneți că nu există un proiect de țară. Lucrurile se mişcă în ritm de melc”, a afirmat Răzvan.

"De ce domnul Ponta nu şi-a găsit timp să meargă între elevi, studenţi, să înţeleagă? Dar nu printre studenţii de partid, ci printre studenţii de la Universitate? De ce acest tineret nu este de acord cu domnia sa, potrivit demografiei votului, pe care presupun că aţi citit-o. Politicienii se interesează de copii când vin campaniile electorale, vin pe la şcoli cu pungi de mâncare. Ba chiar o egalitate între comunism şi sclavie, comunism egal sclavie şi comunism egal PSD. Domnul Ponta spune că am avut creştere economică, dar noi trăim mai prost. Nu se reflect în nivelul de trai”, a mai spus Răzvan.