MENIU

Un consilier PSD jigneşte protestarii: Putorilor!

<p>Sabrina Maria Nedelcu</p>
<p>Sabrina Maria Nedelcu</p>

Un consilier judeţean al PSD la Constanţa, Sabrina Maria Nedelcu, a postat, joi, un mesaj pe o Facebook în care îi numeşte "putori” pe oamenii care au protestat, miercuri, faţă de ordonanţele date de Guvern. "Da' tare deştepţi sunteţi sclipitorilor!", a scris aceasta.

"Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da' tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a scris Sabrina Maria Nedelcu pe pagina ei de Facebook.

Sabrina" width="500" height="208" layout="responsive">

După mesajul postat pe Facebook de către Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa a transmis mass-media un comunicat încare se dezic de spusele consilierului judeţean.

„În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional. Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație. Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu!”, se arată în comunicatul de presă al PSD.