MENIU

Udrea, surprinsă în compania iubitului ei. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă este însărcinată

Elena Udrea pare să se fi specializat în apariţii mondene, după ce a ieşit din închisoare. Fostul lider PMP a fost surprins din nou, de jurnaliştii de la Cancan, în compania iubitului ei. De data acesta, la un restaurant, într-o zonă selectă a Capitalei, cartierul Primăverii.

Afaceristul Valentin Chifu, a ajuns mai devreme la întâlnire. Fosta şefă a PMP a venit şi ea după zece minute, a cerut un pahar cu vin şi cei doi s-au mutat de pe terasa în restaurant, din cauza căldurii. Îndrăgostiţii au stat o oră, iar la final au plecat separat.

Elena Udrea a fost întrebată dacă este însărcinată, dar a refuzat să răspundă, mulţumind doar pentru interesul acordat de presă.

În urmă cu o lună, Udrea a mai fost surprinsă, la o terasă în parcul Herestrău, în timp ce se săruta cu Valentin Chifu, bărbatul cu zece ani mai tânăr decât ea.

"Este o relație de care mă bucur, este mai veche, este un om care a stat lângă mine când am fost arestată și m-am bucurat că l-am găsit alături de mine și când am ieșit", declara fostul lider al PMP. 

Elena Udrea a stat mai bine de două luni în arest preventinv, în dosarul "Gala Bute".