MENIU

Udrea: PMP trebuie să își atingă obiectivele, cu sau fără Elena Udrea

<p>Elena Udrea</p>

Președintele autosuspendat al Partidului Mișcarea Populară, deputatul Elena Udrea, consideră că PMP trebuie să își atingă obiectivele pentru care a fost înființat.

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, într-o emisiune televizată, că PMP reprezintă "noua clasă politică".

"PMP este un partid care va trebui să își atingă obiectivul pentru care a fost înființat, cu Elena Udrea sau fără Elena Udrea. Eu în acest moment sunt autosuspendată din partid. Nu se înseamnă că dacă se întâmplă ceva cu liderul partidului toată lumea trebuie să plece acasă. Partidul acesta ar trebui să reprezinte noua clasă politică românescă și când spun noua mă refer la faptul că toate celelalte partide sunt partide care ar trebui reformate", a afirmat Elena Udrea la B1 TV.

Ea este de părere că formațiunea politică din care s-a autosuspendat, ca urmare a problemelor în justiție, poate ajunge până la 20% din opțiunile electoratului în 2016.

"PMP este un partid nou care are această șansă, dacă știe să satisfacă așteptarea pe care milioane de oameni o au în acest moment de la clasa politică, atunci poate să fie un partid de 20% în 2016", a susținut Elena Udrea.