MENIU

Udrea: "Nu există cineva în ţara asta să spună că i-a dat Elenei Udrea 3 milioane de euro"

Elena Udrea

Elena Udrea a mărturisit că nu crede că acuzaţia DNA conform căreia ar fi primit 3 milioane de lei mită este reală, explicând şi care e motivul pentru care împrumutul de 500.000 de euro contractat de fostul său soţ, Dorin Cocoş, nu ar fi mirat-o.

Elena Udrea a explicat, în interviul acordat jurnalistului Sorin Avram, de la TVR 1, că nu crede în acuzaţia adusă, de luare de mită, spunând că nu poate fi reală, dar a dezvăluit şi care este motivul pentru care nu a fost mirată de faptul că fostul său soţ, Dorin Cocoş, a luat un împrumut de 500.000 de euro.

"Una din cererile de arestare preventivă este penttru că am încălcat controlul judiciar. Trebuie să fiu atentă. De ce astăzi? N-am spus altceva decât am spus public şi în luna ianuarie cu omisiunea din declaraţia de avere. Era public punctul meu de vedere. Eu astăzi am fost foarte atentă, am spus jurnaliştilor să nu mă întrebe nimic despre fondul procesului, pentru că se poate schimba încadrarea. Şi, trei ore mai târziu, am fost acuzată că am încălcat controlul judiciar....

(...) Vai de mine, sper că nu e reală acuzaţia că am luat 3 milioane de euro. E posibil aşa ceva? Nu cred aşa ceva. Denunţul cuiva, dacă e adevărat, duce la solicitarea arestării mele, fără să fiu întrebată, denunţul meu împotriva d-lui Coldea duce la groaza tuturor la a purta o discuţie pe această temă.

Nu există aşa ceva. Nu există nimeni în această ţară care să spună că i-a dat Elenei Udrea 3 milioane de euro. Poate ca subiect de discuţie să fie curiozitate pentru numele persoanei, dar nu este nimic real".

Ea a explicat şi motivul pentru care nu a fost mirată de faptul că fostul său soţ ar fi împrumutat 500.000 de euro.

"Când m-am măritat cu Dorin Cocoş era un om de afaceri. Nu m-a mirat că împrumutase 500.000 de euro...m-aş fi mirat dacă mergea să muncească pe 1000 sau 2000 de lei. Dorin Cocoş, indiferent de aceste afaceri cu problemă, avea numeroase afaceri profitabile", a mai declarat Elena Udrea.