MENIU

Udrea: După zece ani în care am învățat politică de la el, nu mai am nevoie de sfaturi de la Băsescu

Udrea: După zece ani în care am învățat politică de la el, nu mai am nevoie de sfaturi de la Băsescu

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat marți că președintele Traian Băsescu i-a felicitat pe cei care au câștigat funcții în conducerea partidului, apreciind și modul cum s-a desfășurat congresul formațiunii, Udrea spunând totodată că ea nu mai are nevoie de sfaturi de la Băsescu.

Întrebată, într-o conferință de presă, dacă Traian Băsescu a dat sfaturi noii conduceri a PMP, Udrea a răspuns: ”Domnul președinte ne-a felicitat pentru modul în care s-a desfășurat congresul, pentru rezultatele obținute de fiecare dintre cei care au intrat în conducere și... zâmbeam pentru că să mă întrebați pe mine, care de zece ani sunt unul dintre puținii care au rămas în echipa președintelui, de sfaturi... probabil că, pentru cei care sunt mai noi într-o echipă care își asumă să ducă mai departe viziunea lui Traian Băsescu pentru România”.

Elena Udrea a admis, totuși, că oricând mai este nevoie de sfaturi.

”Sigur, întotdeauna mai este loc și de alte sfaturi, dar după zece ani în care am învățat politică de la Traian Băsescu, de aceasta mă gândeam că eu mai puțin am nevoie de sfaturi, dar sunt colegi care au venit mai noi în echipă și probabil că au”, a spus Udrea.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Elena Udrea preşedinte alageri PMP