MENIU

UDREA, după ce a sărit cu paraşuta: PMP e COOL, se vede de la 4.000 de metri înălţime!

UDREA, după ce a sărit cu paraşuta: PMP e COOL, se vede de la 4.000 de metri înălţime! / Foto: MEDIAFAX

"PMP este cel mai cool trend politic al anului, se vede de la 4.000 de metri înălţime!" Aşa s-a lăudat fostul ministru al turismului Elena Udrea pe o reţea de socializare, după ce a sărit cu paraşuta de 1 Mai.

"Am făcut-o şi pe-asta! Îmi doream de foarte mult timp, dar întotdeauna mă gândeam că cel mai greu tre să fie momentul când te arunci din avion. Acela este cel mai greu, într-adevăr. Fără cască fiind, mi s-au înfundat şi urechile, după ce s-a deschis paraşuta a fost mai uşor", a spus Elena Udrea, imediat ce a atins pământul.

Udrea fost îndelung lăudată de şeful statului care, prezent într-o emisiune TV, i-a apreciat gestul."Mi se pare că are curaj. E foarte hotărâtă. Dacă aş compara-o cu Ponta, care statea cu fundul în barcă, imaginile vorbesc diferit despre caracterul celor doi", a spus Băsescu.

Nu de aceeaşi părere a fost, însă, şi ministrul Tineretului şi Sportului. Invitată la Realitatea TV, Gabriela Szabo a declarat: "Nu mă impresionează asemenea gesturi. Mi-ar fi plăcut să facă o cursă maraton. Atunci m-ar fi impresionat..."