MENIU

Udrea, despre OUG privind aleșii locali: Condamn această Ordonanță care atacă statul de drept

Udrea, despre OUG privind aleșii locali: Condamn această Ordonanță care atacă statul de drept

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat că OUG privind aleșii locali "atacă practic statul de drept".

"Personal, dar și în calitate de președinte al PMP, condamn ferm această Ordonanță care atacă practic statul de drept. Pentru 45 de zile Victor Ponta și Guvernul suspendă statul de drept. Nu am mai întâlnit o situație în care o lege să fie suspendată de la aplicare pentru o perioadă de timp determinată, cu atât mai mult pentru interesul electoral al unui candidat și al unui partid", a spus joi Udrea, la o conferință de presă.

Potrivit liderului PMP, "Victor Ponta face acest lucru pentru că are nevoie de voturile pe care primarii le pot aduce".

"Victor Ponta nu este capabil să își aducă un electorat peste ceea ce poate să-i ofere PSD, așa are două modalități prin care încearcă să fure electorat. Una prin care l-a scos în competiție pe domnul Tăriceanu căruia i-a făcut partid și auzim acum că există o circulară internă, un ordin de la București, de la PSD către teritoriu, ca în fiecare secție de votare să se dea 30 de voturi pentru Tăriceanu. A doua este această ordonanță", a mai afirmat președintele PMP.

Elena Udrea a precizat că în perioada următoare vor fi primari care vor trece la PSD sau PLR.

"Vom vedea în perioada următoare primari care vor trece la PSD sau la partidul domnului Tăriceanu, care odată ajunși acolo vor vedea că au fost mințiți. Nici fonduri nu vor primi, că nu au primit doi ani de zile, cu atât mai puțin ar primi acum", a mai arătat Udrea.