MENIU

Tudose, atac la Dragnea: Mă acuză lumea că-s securist. Eu n-am tăiat porci cu SRI

Premierul Mihai Tudose a declarat, la o emisiune TV, că ”au început să-l cam deranjeze” etichetele de ”comunist și securist” care i se pun. 

Prim-ministrul a mărturisit că l-a deranjat când a auzit acuzația că dacă nu l-a demis pe șeful Poliției - în urma scandalului polițistului pedofil, așa cum i-a cerut ministrul de Interne, Carmen Dan - înseamnă că ar fi primit ”ordin” în acest sens de la SRI.

”Într-un fel, mă bucur. Dacă atâta poate cineva să-mi pună în cârcă... Am aflat azi de la TV că dacă nu l-am dat afară pe Despescu, înseamnă că am primit ordin din Băneasa (SRI, n.red.) M-am cam săturat. Eu n-am tăiat porci cu nimeni acolo, n-am cărat sticle de vin nimănui de pe acolo”, a declarat Mihai Tudose, la Antena 3, într-un atac care-l vizează voalat pe șeful PSD, Liviu Dragnea.

”Hai să stabilim - SRI, SIE sunt nocive? Le desființăm. Sunt în regulă? Bine. Nu sunt? Haideți să le dăm foc sau să le închidem”, a mai afirmat premierul. 

Premierul a negat că ar face parte dintr-o tabără din interiorul PSD și că din această poziție ar avea atitudinea ostilă față de ministrul de Interne. "Nu fac parte din nicio tabără a PSD. Eu sunt doar membru PSD și atât", a spus Tudose .

 

Mai multe articole despre:
PSD SRI Dragnea Tudose