MENIU

Tudor Chirilă, revoltat pe Facebook: "De candidatura acestui impostor nu se revoltă nimeni"

Tudor Chirilă, după moartea lui David Bowie: "Zeii muzicii sunt veseli"

Cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă s-a arătat revoltat de decizia lui Cristian Popescu Piedone de a candida din nou la fotoliul de primar.

"De candidatura acestui impostor nu se revoltă nimeni pe Facebook. Să nu uităm că a fost părtaş la modul în care s-au obţinut autorizaţiile de funcţionare ale clubului Colectiv. Fapte pentru care este cercetat penal", a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

"Sper că locuitorii sectorului 4 nu vor da încă o dată votul acestui specimen, care acum câteva luni îşi punea cenuşă în cap şi anunţă că se retrăgea din politică", a adăugat artistul.

Cristian Popescu Piedone candidează iar la Primărie

Cristian Popescu-Piedone și-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. El anunță că va candida independent.

"Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost ușor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenți alături de mine au fost copiii mei: Ana și Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie și mi-a dat curajul de a merge mai departe", a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Piedone a demisionat din funcția de primar al sectorului 4 după incendiul de la clubul Colectiv.