MENIU

Traian Băsescu, mărturisiri emoționante despre socrul său: ”Mie mi-a fost drag...”

Traian Băsescu a stat aproape toată ziua de vineri la priveghi, făcându-şi timp să vorbească cu presa pentru a rememora amintirile frumoase pe care le are cu socrul său.

.„Mie mi-a fost drag, de când l-am cunoscut, înainte de a mă căsători cu soţia”, a spus Traian Băsescu. Fostul şef al statului a vorbit în primul rând despre cariera militară a socrului său, spunând că cele mai frumoase poveşti pe care le-a auzit de la acesta au fost cele din război, scrie www.monitorulsv.ro.

Gheorghe Andrușca, tatăl Mariei Băsescu, a murit joi, la vârsta de 96 de ani. Înmormântarea lui Gheorghe Andrușca va avea loc sâmbătă, în Cimitirul ''Eternitatea'', trupul neînsuflețit fiind depus la capela Bisericii ''Sfânta Treime'' din cartierul sucevean Burdujeni, acolo unde locuia familia Andrușca.

Gheorghe Andrușca a fost depus îmbrăcat în uniformă militară. El a fost veteran de război și locotenent colonel în cadrul Jandarmeriei și va fi înmormântat cu onoruri militare.

Vecinii bătrânului au povestit că acesta a suferit mult după ce, în urmă cu trei ani, a murit soția sa, Aurora, la vârsta de 83 de ani. După decesul Aurorei Andrușca, bătrânul a stat într-un azil privat din localitatea suceveană Ilișești.

La ceremonia de înmormântare sunt așteptați lideri și membri ai Fundației Mișcarea Populară și ai Partidului Mișcarea Populară. Surse din conducerea PMP Suceava au declarat că sâmbătă la înmormântare va fi prezentă și Elena Udrea.