MENIU

Traian Băsescu: La final de mandat, MĂ ÎNSCRIU ÎN PMP

Traian Băsescu: La final de mandat, MĂ ÎNSCRIU ÎN PMP

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că, la final de mandat, se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

"După ce îmi voi termina mandatul, mă voi înscrie în Partidul Mişcarea Populară. În 2016, românii trebuie să aibă o alternativă curată", a spus Băsescu.

Băsescu: Îmi pare rău că românii au de ales între o marionetă a PSD-ului şi un incompatibil

"Voi deveni membru PMP, şi intenţia este să construiesc un partid nou. Dacă vă aduceţi aminte, am mai dat această motivaţie, că partidele vechi, cele care au funcţionat din 90 până acum sunt toate compromise, şi aveţi proba evidentă că toate sunt compromise. Trebuie o construcţie nouă şi trebuie analizată foarte bine şi posibilitatea de a şi aduce oameni noi", a anunţat preşedintele Băsescu. 

Traian Băsescu se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară, a anunţat, miercuri, şi Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acesteia, Băsescu se va înscrie în PMP pe data de 22 decembrie, în a doua zi după ce nu va mai fi preşedinte al României.

Băsescu: Mandatul meu se termină pe 21 decembrie, ora 24.00, nu pot să rămân nicio oră după

"Preşedintele Traian Băsescu, pe 22 decembrie, se va înscrie în PMP. La noi nu e ca la PSD. La noi, dacă vom dori să schimbăm conducerea partidului, vom face alegeri. Nu ştiu ce va face domnul preşedinte. Pe 22 decembrie, a doua zi după ce nu va mai fi preşedinte, va veni la PMP. Doar să îi găsim loc pentru nişte tablouri pe care şi le aduce de la Palat. I-am găsit", a spus Elena Udrea.