MENIU

Mohammad Murad: cum a schimbat tabăra la alegeri. Milionarul cu dosar și-a scos oponentul din cursă

Trădarea lui Murad: cum a schimbat tabăra la alegeri

Mutare neașteptată: candidatul PSD la primăria din Mangalia a anunțat că se retrage din cursă și că îl va susține pe milionarul controversat Mohammad Murad. Acesta din urmă a fost implicat într-un scandal chiar înainte de campania electorală, când a împărțit pachete alegătorilor deși nu avea voie. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. 

Zanfir Iorguş a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care afirma că a intrat în cursa electorală pentru a convinge forţele de opoziţie din Mangalia că numai împreună pot stopa degradarea vieţii sociale şi economice a municipiului, dorind îndepărtarea actualei administraţii.

"Interesul Mangaliei trebuie să primeze, iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Împreună suntem mai puternici şi tot împreună putem reclădi oraşul nostru care este blocat în timp, dar şi înglodat în datorii. Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetăţeanului este minimalizat când sunt mai mulţi candidaţi. Am spus-o şi o repet: nu vom câştiga decât dacă vom fi mulţi şi uniţi. Am reuşit să aduc alături de mine mai multe partide politice şi în continuare cred că este nevoie de toate forţele de opoziţie şi de bună credinţă care pot aduce un plus la această construcţie. Politica naţională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local", a transmis candidatul PSD, până ieri.

Interesant este faptul că Iorguş a cerut sprijinul celor care au încredere în el pentru a-l vota pe Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia. 

"Cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcţia de primar şi echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNŢCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele oraşului nostru. Această colaborare politică este o garanţie că tinerii noştri rămân acasă alături de familie şi să îşi construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinţii noştri trebuie să aibă parte de atenţie şi respect!", a explicat Iorguş.

Muhamad Murad este un milionar controversat care a fost implicat în mai multe scandaluri. Deși a susținut PNL până acum și este bun prieten cu Rareș Bogdan, acum nu a avut nicio problemă să primească voturile de la candidatul PSD.

Mohammad Murad a încercat să justifice, în direct la Realitatea PLUS, decizia candidatului PSD de a-l susține la primăria din Mangalia, susținând că a fost o decizie necondiționată.

"Colegul domnului Cristian Radu, domnul Rares Bogdan, a exprimat clar ca nu va veni in Managlia si ca nu va sprijini pe dl Cristian Radu pentru ca nu inseamna ca daca esti membru de partid inseamna ca esti o persoana onesta. Mangalia este distrusa si aici acuz PNL ca n-a avut cea mai buna decizie sa inteleaga ca primarul nu mai poate sa fie sustinut", a spus Murad.

Milionarul controversat s-a ales cu un dosar penal după ce acesta ar fi împărţit alegătorilor din Mangalia pachete cu logo-ul și numele său înainte de începerea campaniei electorale, deși nu avea voie să facă acest lucru. 

Autoritățile s-au autosesizat în acest caz. 

Mai multe articole despre:
Mohammad Murad