MENIU

Teodorovici dezvăluie culisele întâlnirii de la Cotroceni

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a dezvăluit cum a decurs întrevederea de la Cotroceni cu consilierii prezidențiali Mihaela Ciochină și Cosmin Marinescu

„I-am întrebat care este scopul discuției respective și, într-adevăr, singurul interes manifestat a fost față de bugetele structurilor membre în CSAT. Și întrebarea a venit imediat din partea noastră: în ce calitate discutăm un astfel de subiect, dânșii nefiind membri CSAT? Am menționat că acest subiect s-a discutat în ședința CSAT, ședință la care cei din instituții au confirmat cu toții că a fost un dialog prealabil cu dna. prim-ministru și cu ministrul de Finanțe și cu toții au confirmat că, până la următoarea rectificare, banii permit asigurarea derulării activităților în condiții normale. Și atunci discuția s-a încheiat, pentru că nu-și mai avea rostul”, a spus Teodorovici, la Antena3.

Președintele Klaus Iohannis i-a delegat, joi, pe consilierii prezidențiale Mihaela Ciochină și Cosmin Marinescu ca să discute cu ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, și ministrul Justiției, Tudorel Toader, despre rectificarea bugetară. 

Mai multe articole despre:
Cotroceni întâlnire culise teodorovici