MENIU

Teodorovici, acuzații incredibile pentru Siegfried Mureșan: "E agent al serviciilor din afara UE"

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că, la Bruxelles, circulă zvonul că europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan, ar fi colaborator al unor servicii secrete din afara Uniunii Europene.

”Dacă eu vă spun acum că ăsta mic de la PPE, Siegfried Mureșan este colaborator al unor servicii secrete din afara UE. Așa circulă zvonul la Bruxelles. Toți cei de acolo așa știu”, a spus Eugen Teodorovici.

Siegfried Mureșan l-a atacat în mai multe rânduri pe ministrul PSD, acesta fiind, probabil, unul dintre motivele pentru care Teodorovici a simțit nevoia să riposteze. 

"Toți românii trebuie să știe că ministrul Eugen Teodorovici apără paradisurile fiscale.
Mereu când apare un hoț sau un spălător de bani la orizont, miniștrii PSD sar să îl apere.
Nu au apărat și nu vor apăra niciodată poporul român", a scris pe pagina personală de Facebook, Siegfried Mureșan. 

Teodorovici, suspectat de lobby pentru paradisurile fiscale în plenul UE 

Actualul parlamentar PNL, fost la PMP, partidul lui Traian Băsescu, s-a mai confruntat cu acuzații de "om al serviciilor"

Fost parlamentar PDL și un apropiat al fostului Președinte Traian Băsescu, Adrian Rădulescu a surprins, în toamna anului trecut, declarând că actualul europarlamentar Siegfried Mureșan "este omul Serviciilor".

"Nu l-am adus noi, l-au adus Serviciile și ni l-au băgat pe gât", declara Adrian Rădulescu la întrebarea moderatorului emisiunii, Horia Alexandrescu, pe tema schimbării opțiunii politice a lui Siegfried Mureșan, care a trecut de la PMP la PNL.

 "Serviciile ne-au spus că e marele român care a lucrat în guvernul german, care are relații și care poate să ne reprezinte", a adăugat același Adrian Rădulescu.