MENIU

Tatiana Niculescu Bran, mărturisire uluitoare pe Facebook: Nu mai am televizor de 8 ani. Mă felicit!

Tatiana Niculescu Bran, mărturisire uluitoare pe Facebook: Nu mai am televizor de 8 ani. Mă felicit!

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, recunoaşte, într-o postare pe Facebook, că nu mai are televizor de 8 ani. Şi asta, deşi funcţia pe care a deţinut-o până de curând îi cerea să urmărească spaţiul media.

""Am fost la țară, la un unchi de-al tatei", îmi povestește un prieten. "Trăiește ca vai de lume, într-o dezordine și mizerie îngrozitoare, bea de stinge, dar știi ce ? Are în casă vreo trei televizoare: în camera în care doarme, la bucătărie și în sufragerie. Merg încontinuu, pe canale diferite." Când aud povești din astea mă felicit că nu mai am televizor de 8 ani și nici nu-i duc dorul. Ce-ar fi să inițiem o campanie fb împotriva colectivizării minții, care să se cheme simplu : "fără televizor" și cei care se mai uită încă la televizor să-și reducă la jumătate timpul dedicat acestei activități? Ce ziceți?", scrie Tatiana Niculescu Bran, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Reamintim că Tatiana Niculescu Bran a demisionat, în 21 aprilie, din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, printr-o declaraţie de presă: "Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o. Voi susține în continuare proiectul de țară al domnului Președinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administrația Prezidențială."

Tatiana Niculescu Bran, postare halucinantă pe Facebook, după ce şi-a dat demisia de la Cotroceni

După ce şi-a dat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a devenit foarte activă pe Facebook.

Într-o altă postare pe pagina personală, aceasta susţine că "scurta experiență în Administrația Prezidențială" o predispune "la poezie".