MENIU

Mihai Sturzu, privind poarta închisă a PSD, cântă hitul ,,Gașca mea" nu poate sta liniștită...

Președintele Tineretului Social-Democrat, deputatul Mihai Sturzu, nu a fost lăsat să intre, luni, în curtea sediului PSD, pentru a lua parte la prima ședință a BPN, după validarea noii structuri de conducere a partidului. 

UPDATE: La finalul BPN, Mihai Sturzu le-a spus jurnaliștilor că a vorbit despre acest episod cu conducerea partidului, iar Liviu Dragnea a comentat destul de scurt acest moment, spunând că va fi treaba noului secretar general să se asigure că orice angajat de la sediul PSD știe cine e membru și cine nu. În ceea ce îl privește pe Mihai Sturzu, Dragnea a spus că poate i-ar înțelege supărarea, fiind vorba de o zi de la Congres, a transmis corespondentul Realitatea TV.

Mihai Sturzu a declarat pentru jurnaliști că va merge de îndată să discute cu liderii despre ceea ce se întâmplă și de ce nu este lăsat să intre în curtea partidului.

 

Această 'sancțiune' vine în contextul în care Sturzu declara, duminică, de la tribuna Congresului PSD, că alegerea lui Liviu Dragnea a amintit de perioada comunistă, solicitând, celor peste 4.000 de delegați prezenți, ca alegerile interne, de săptămâna trecută, să nu fie validate, pentru că a existat un singur candidat.

Însă, după ce şi-a criticat şeful, Sturzu a rămas fără funcţia de vicepreşedinte la care visa.



Mai multe articole despre:
PSD BPN Mihai Sturzu