MENIU

STENOGRAME din dosarul Mădălin Voicu şi al lui Nicolae Păun: "O să bag cuţitul în ei"

Înjurături şi ameninţări în dosarul deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

Surse care au văzut stenogramele din dosar susţin că deputatul minorităţii rrome ar fi fost interceptat în timp ce înjura procurorii şi avertiza că o să bage cuţitul în ei după ce o să iasă de la puşcărie, anunţă REALITATEA TV.

Referitor la acuzaţiile de trafic de influenţă, Mădălin Voicu spunea ieri că implicarea lui s-a redus o rugăminte adresată fostului ministru Eugen Teodorovici, de a-l primi în audienţă pe deputatul Nicolae Păun.

Direcția Națională Anticorupție a cerut, în ambele cazuri, reținerea și arestarea preventivă, iar deputații pot consulta documentele trimise de procurori și trebuie să ia o decizie. Deputatul PSD Mădălin Voicu a ajuns joi dimineaţă la Comisia juridică din Camera Deputaţilor, însoţit de avocatul său, pentru a-şi studia dosarul.

 Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a declarat joi că el nu ar fi comis faptele de care este acuzat de DNA şi este scos în faţă ''ca urs'', iar interceptările din dosarul său sunt banale, referindu-se inclusiv la un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Mădălin Voicu a explicat că interceptările din dosarul său nu au relevanţă juridică. ''Foarte frumoase sunt (interceptările din dosar n.r.), adică stereo. Sunt interceptări ciudate, adică au cel puţin un grad de banalitate care presupun că nu-l pot folosi domnii de la DNA (...) Trebuie să vă spun un lucru: aştept să mi se demonstreze cu probe vinovăţia'', a afirmat deputatul PSD.

Referitor la acuzaţiile de trafic de influenţă, Mădălin Voicu a spus că implicarea sa vizează un telefon pe care l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat să-l primească într-o audienţă pe deputatul Nicolae Păun. ''Sigur că ei (DNA n.r.) mă scot în faţă ca pe urs. Îl luăm pe Mădălin, lasă că merge şi Mădălin. Bine, nu e numai cazul lor şi în partid e la fel (...) Acum, din cauza unor lucruri pe care le-am spus, le-am crezut şi le-am făcut trebuie să plătesc oalele sparte ale altora'', a adăugat deputatul.

Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, la comisia Juridică. Ultima zi în care îşi pot studia dosarul

Mădălin Voicu, despre DNA: Nu mă bag în treaba lor, cum nici ei nu se bagă în simfoniile mele

Mai multe articole despre:
dosar Mădălin Voicu stenograme Nicolae Păun