MENIU

Stelian Tănase, după moțiunea eșuată: „M-a înfiorat prostia de la tribună!”

Stelian Tanase la Talk News

„M-a înfiorat prostia de la tribună!” Asta a spus politologol Stelian Tănase după replicile acide din Parlament. Invitatul lui Denise Rifai la „Legile Puterii” a comentat atitudinea politicienilor din ziua moțiunii.

Politologul Stelian Tănase a comentat, la Realitatea TV, rezultatul moțiunii și situația actuală de pe scena politică din România. 

”Am râs cu poftă sau alteori m-am înfiorat de prostia unora care s-au dus la tribună. A fost în primul rând o opoziție umilă, care nu era în forță, cu niste discursuri în vârful limbii, dar era și discursul extrem de arogant al celor de la PSD. După ce au luat o cafteală soră cu moartea pe 26 mai de la electoratul românesc, ei acum vorbesc doar cu grupul lor parlamentar, într-o România paralelă, care nu are legătură cu cea care a fost la urne și se umflă foarte tare”, spune Tănase.

Stelian Tănase comentează și discursul arogant al PSD căruia îi găsește o posibilă explicație: teama. 

”Dragnea e în pușcarie, dar doamna Dăncilă care l-a slugărit fidea, ca să zic așa, vorbește de sus, dă lecții de morală, mă mir că nu dă lecții de gramatică. Reacția de aroganță s-ar putea să fie din frica, le e teamă sa nu se spargă partidul”, crede politologul.

Mai multe articole despre:
PSD moţiune Stelian Tănase Viorica Dăncilă