MENIU

Start de CAMPANIE ELECTORALĂ cu SCANDAL și HUIDUIELI la GORJ, între ACL și PSD

Echipele de campanie ale PSD şi ACL s-au întâlnit, la miezul nopţii, în centrul municipiului Târgu Jiu, unde au dat startul campaniei electorale, însă nu oricum. Echipele au format două galerii. "Ultraşii" de campanie au scandat şi s-au huiduit, ca pe stadion. 

Președintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că se așteaptă la o campanie cu înjurături, motivând că cei din PSD nu știu să facă altceva:

”Una cu gălăgie şi cu înjurătruri, ei nu ştiu altceva. Şi mă aştept la o campannie în care Victor Ponta va sta în afiş, adică jos , sunt convins că nu-l vor mai ţine picioarele la sfârşit. Hoţii, hoţii!!!”, a spus acesta. 

La scurt timp, liderii PSD şi PNL Gorj au avut şi un schimb de replici în care şi-au reproşat ruperea alianţei, iar susținătorii celor două partide, care au venit în număr mare, s-au și huiduit:

 

Președintele PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că Victor Ponta nu i-a dezamăgi pe gorjeni, acesta fiind motivul pentru care  Ponta are susținere în județ: ”V. Ponta nu i-a dezamăgit pe gorjeni Nu va dezamagi echipa PSD în continuare , de aceea gorjenii îl susţin”, a  mai spus acesta. 

 Ulterior, Călinoiu și  Dian Popescu, președintele PNL Gorj, și-au reproșat ruperea alianței:

”Asta ştiţi cum era? Dacă era Crin Antonescu aici, era formula valabilă” , a afirmat Călinoiu.

 Pe de altă parte, imediat a avut o replică și Popescu : ”Dar asta e… suntem bucuroşi că îl regretaţi pe crin Antonescu. Sincer să fiu … asta a fost , asta a fost situaţia”.

Discuția a continuat cu alte replici acide: 

”Proiectul se face cu oameni , dar dacă l-aţi dat afară ce să fac…”,  a susținut Călinoiu. 

Nu noi l-am dat. Dar noi continuăm programul.. PNL-ul a fost dat afră din USL”, a încheiat președinte PNL Gorj.