MENIU

Șoșoacă și Simion, întâlnire de gradul zero, la Viena. Ce surprize pregătesc cei doi lideri pentru alegerile din 2024

Diana Șoșoacă și George Simion/Arhivă foto

Întâlnire de gradul zero la Viena! Diana Șoșoacă și George Simion s-ar fi întâlnit în secret ca să pregătească o eventuală alianță pentru alegerile de anul viitor. În timp ce Diana Șoșoacă neagă zvonurile, contactat de Realitatea PLUS, liderul AUR spune că nu poate confirma, dar nici nu infirmă. Între timp, cei doi lideri au postat pe rețelele de socializare poze din Austria. 

Diana Șoșoacă și George Simion au fost zilele acestea în Austria. Cei doi lideri au vizitat inclusiv o biserică ortodoxă și s-au postat pe rețelele sociale. Potrivit unor surse, însă, vizita a avut și un scop electoral: cei doi lideri s-ar fi întâlnit în secret în Viena ca să negocieze o eventuală alianță politică pentru alegerile de anul viitor. Înainte să plece în Viena, Diana Șoșoacă a petrecut cu lăutari.

Contactat de Realitatea PLUS, George Simion spune că nu poate confirma, dar nici nu infirmă zvonurile. De altfel, liderul AUR a spus în trecut că ar vrea să se împace cu senatoarea.

De cealaltă parte, Diana Șoșoacă dezminte informația.

"Nu există nicio posibilă alianță între noi și partidul "a.u.r", date fiind scopurile total diferite si apartenența aurului la SISTEM. Scopul vizitei mele si al conducerii Partidului S.O.S România la Viena a fost clar și transparent: să ne întâlnim cu românii din diaspora și să le ascultăm poveștile de viață”, a scris Diana Șoșoacă, pe Facebook. 

Mai multe articole despre:
diana sosoaca george simion aur alegeri 2024