MENIU

Sorin Grindeanu, sfidat în propriul partid. Omul care îl pune la zid la Bruxelles: Transportatorii sunt umiliți! Este intolerabil! 

Sorin Grindeanu, sfidat în propriul partid

Sorin Grindeanu este sfidat chiar din interiorul PSD! În timp ce ministrul Transporturilor spune că l-a suprins protestele, un europarlamentar social-democrat se plânge la Bruxelles de situația din țară. Ba mai mult, Dan Nica le dă dreptate protestatarilor! Acesta spune că transportatorii sunt umiliți și merită să fie compensați pentru pierderile suferite. 

Transportatorii din România sunt umiliţi şi au pierderi financiare uriaşe că sunt nevoiţi să aştepte ore în şir şi chiar zile la punctele de trecere a frontierei, a atras atenția, în Parlamentul European, Dan Nica.

„Astăzi, în România, zeci de mii de transportatori sunt în stradă şi protestează pentru că vor în piaţa unică europeană”, a spus Dan Nica, marți, în plenul Parlamentului European.

„Mii de firme de transport din România, zeci de mii de transportatori, au pierderi financiare uriaşe, sunt umiliţi, pentru că trebuie să piardă ore şi zile la punctele de trecere a frontierei. (...) Aceştia nu au făcut nimic greşit şi merită ca să fie compensaţi pentru pierderile financiare uriaşe şi pentru umilinţele la care sunt supuşi transportatorii români fără ca aceştia să facă nimic greşit”, a declarat Dan Nica.

Mai multe articole despre:
sorin grindeanu dan nica protest transportatori