MENIU

Sorin Grindeanu a făcut portretul cel mai bun premier postdecembrit. Cine este modelul său

Ce spune Sorin Grindeanu despre discursurile ministrului Muncii la ONU

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni seară că, în opinia sa, profilul de cel mai bun prim-ministru al României de după 1989 ar fi fost "o combinație" între Adrian Năstase, Victor Ponta, Mugur Isărescu și Călin Popescu Tăriceanu.

"Mi-e greu să fac o evaluare. Cred că o combinație, o combinație între Adrian Năstase, Victor Ponta și Mugur Isărescu, așa o combinație ar fi fost fericită și domnul Tăriceanu pentru că a fost o perioadă în care lucrurile au mers foarte bine din punct de vedere economic. Eu cred că așa, luat mai mult de la unii, mai puțin de la alții, dar o combinație ar fi fost ideală", a afirmat Sorin Grindeanu, întrebat într-o emisiune la Antena 3 cine, în opinia sa, a fost cel mai bun prim-ministru postdecembrist al României.

Fiind întrebat care și-ar dori să fie menționată la galeria de onoare a foștilor premieri perioada sa de guvernare, un mandat, două mandate, prim-ministrul în funcție a spus: "Îmi doresc să rămân atât timp cât simt că eu și echipa pe care o coordonez facem ceea ce trebuie și pentru ceea ce ne-au ales oamenii".

Mai multe articole despre:
null