MENIU

Situație halucinantă în Sibiu! Un candidat la primărie și-a pus toată rudele pe listă: cursă electorală în familie

Situație halucinantă în Sibiu! Un candidat la primărie și-a pus toată familia pe listă

Ioan Ştefan Zară, candidatul la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Partidului Ecologist Român, a intrat în cursa electorală şi pentru Consiliul Local, unde candidează împreună cu toată familia, adică cu fratele, mama şi bunica, totul sub deviza "familia Zară, o familie unită".

"Familia Zară, o familie unită. Familia este ca o comunitate restrânsă. Ori de câte ori membrii acesteia sunt uniţi spre scopuri şi idealuri comune, această comunitate, familie, se dezvoltă. Mă pot mândri că familia mi-a fost întotdeauna alături în demersul meu politic", a spus Ioan Ştefan Zară, de la Partidul Ecologist Român.

Ioan Ştefan Zară este primul pe lista pentru Consiliul Local Sibiu a Partidului Ecologist Român, urmat de liderul organizaţiei judeţene, candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Ioan Gligor. Pe locul 14, pe aceeaşi listă pentru Consiliul Local candidează fratele lui Ioan Ştefan, Lucian Valentin Zară, care se recomandă ca fiind apicultor, jurist, inginer. Mama celor doi, Lucia Zară, pensionară şi fostă operatoare candidează pe aceeaşi listă, pe locul 19. Pe ultimul loc de pe lista Partidului Ecologist Român pentru Consiliul Local Sibiu candidează Maria Nicula, pensionară, fostă educatoare, bunica lui Ioan Ştefan şi Lucian Valentin Zară.

Ioan Ştefan Zară este profesor şi se recomandă cu trei profesii, potrivit Biroului Electoral: "jurist, inginer, economist". Acesta candidează pentru a doua oară pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, de această dată cu zece proiecte, printre care susţinerea natalităţii, depolitizarea instituţiilor publice, dar şi construcţia unui mare complex SPA în oraş,

"Candidez pentru a doua oară la funcţia de primar al Municipiului Sibiu pentru că îmi doresc ca fiecare sibian indiferent de starea sa socială, să conteze. Partidul Ecologist Român Sibiu a fost singurul în care am regăsit aceleaşi scopuri şi idealuri. Proiectele mele pentru Sibiu sunt :1. Audienţe libere din partea primarului, cu un program bine stabilit şi cu acces liber oricărui sibian; 2. Susţinerea natalităţii prin finanţarea costurilor de lăuzie pe întreaga perioadă a maternităţii; 3. Asistenţă medicală de calitate. Centre de permanenţă în cadrul fostelor policlinici, cu ambulanţă şi echipă specializată pentru scăderea timpilor de intervenţie şi scăderea gradului de mortalitate la nivelul Judeţului Sibiu; 4. Îmbunătăţirea calităţii vieţii. Spaţii verzi pentru ocupare a timpului liber, în toate cartierele; 5. Depolitizarea instituţiilor publice prin ocuparea posturilor pe bază de concurs public, cu şanse egale; 6. Sibiu zonă metropolitană. Acord cu termen de 4 ani pentru crearea unei zone metropolitane concrete; 7. Implicarea mediului academic, mediului de afaceri, sindicatelor în fundamentarea politicilor publice; 8. Informarea permanentă a sibienilor în legătură cu drepturile şi libertăţile pe care administraţia locală şi judeţeană trebuie să le asigure; 9. Construirea unui complex SPA de mare capacitate în Municipiul Sibiu; 10. Continuarea proiectelor de interes public aflate în derulare", a arătat Ioan Ştefan Zară.