MENIU

Sevil Shaidehh, audiată la DNA. Ce spun miniştrii şi parlamentarii PSD. "Să nu îşi dea demisia!"

Social democraţii se declară stupefiaţi de acuzaţiile care i se aduc vicepremierului Sevil Shhaideh. Prin vocea secretarului general adjunct al PSD, aceştia spun că totul ar face parte dintr-un plan orchestrat de George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi. În acelaşi timp, preşedintelui PSD Olt a declarat într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV că Sevil Shhaideh nu are de ce să demisioneze pentru că ar trebui să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie.

Senatorul PSD Paul Stănescu a declarat, vineri, la Realitatea Tv că situaţia vicepremierului Sevil Shhaideh, pusă sub acuzare de DNA, va fi analizată luni în partid, menţionând că va susţine ca aceasta să nu demisioneze.

„Orice cetăţean din această ţară, indiferent că are funcţie de ministru, premier, parlamentar, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, e dreptul unui om. Această situaţie probabil că o vom analiza în partid luni, ne vom întâlni cu toţii”, a spus Stănescu într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv.

Întrebat dacă Shhaideh ar trebui să demisioneze din Guvern, Stănescu a răspuns: „De ce să-şi dea demisia? E condamnată, are hotărâre definitivă şi irevocabilă, e condamnată să-şi dea demisia? Nu înţeleg de ce să-şi dea demisia? Nu trebuie să-şi dea demisia. Eu voi susţine ca Sevil Shhaideh să nu-şi dea demisia”.