MENIU

Șerban Nicolae explică: de ce n-au mai fost audiate C.Dan și S.Cliseru în Comisia de Apărare

Persoanele care vor fi audiate în Comisia de apărare a Senatului în legătură cu protestul Diasporei, din 10 august, vor fi stabilite după studierea raportului MAI referitor la aceste evenimente de către toţi membrii Comisiei, a anunțat, marţi, liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

La audierile din Comisia de Apărare erau invitați, printre alții, prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, şeful dispozitivului care a coordonat activitatea jandarmilor la mitingul din 10 august, Laurenţiu Cazan şi ministrul Carmen Dan - de la ora 14,30, pentru a oferi detalii legate de cauzele violenţelor care au avut loc în Piaţa Victoriei, potrivit agerpres.ro. 

Comisia de apărare din Senat a eliminat, marţi, de pe ordinea de zi audierea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi a prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru, pe tema protestului din 10 august.

Nicolae susține că prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, a făcut "un drum inutil" marţi la Parlament pentru că a fost invitată de senatorii Marcel Vela şi Nicu Fălcoi care "nu sunt Comisia de Apărare". Totodată, social-democratul precizează că ministrul Carmen Dan a fost audiată în luna august de Comisia de apărare din Camera Deputaţilor, fără să fi primit o invitaţie oficială în acest sens, pentru că este şi parlamentar, iar "în anumite situaţii, dacă se acceptă derogări de la regulament, nu înseamnă că acestea devin obligatorii pentru toţi ceilalţi".

Mai multe articole despre:
comisia de apărare protest diaspora