MENIU

Senatoarea PNL Steliana Miron neaga faptul ca isi da salariul la coafor. Reactie dupa scandal

Steliana Miron

În timp ce oamenii de rând se plâng că nu le ajung banii pentru mâncare şi medicamente, unele doamne din Parlamentul României sfidează bunul-simţ. "Niciodată nu mă îmbrac de două ori la fel", a şocat liberala Steliana Miron, într-un interviu. Senatoarea spune că preferă hainele făcute pe comandă, la Suceava, pentru că sunt mai ieftine ca în Bucureşti. Chiar şi aşa, un calcul simplu arată că salariul de parlamentar îi ajunge doar pentru toalete, în condiţiile în care are un venit de cinci ori mai mare decât salariul minim.

Îmbrac trei rochii pe săptămână la Senat", declara Steliana Miron, într-un interviu recent pentru EVZ. Ulterior, a revenit cu explicaţii. Îşi comandă ţinutele numai de la o firmă din Suceava şi beneficiază de reduceri. O ţinută pentru o zi în Parlament o costă în jur de 600 de lei.

"Imi creez cate o rochie care ajunge la un pret decent: doua milioane, 2,5 milioane o rochie. Niciodata nu am ivestit bani in haine de firma, nici pantofi de firma. Si pantofii ii cumpar de la o firma din Suceava: in jur de trei milioane, pantofii nu ii schimb zilnic." a spus senatoarea in direct la Realitatea TV.

Senatoarea spune că iese mai ieftin decât dacă şi-ar cumpăra hainele din Bucureşti, de exemplu.

Salariul unui parlamentar este de cinci mii de lei. Unele doamne chletuiesc lunar aceşti bani doar pe haine şi pe întreţinere. De restul, se ocupă familia. Presa a scris, anii trecuţi, despre vestimentaţia de mii de euro a Cătălinei Ştefănescu, cel mai tânăr deputat şi fosta secretară a lui Liviu Dragnea.
Când părinţii sau soţii nu sunt mari afacerişti, femeile sunt mult mai atente cu banii investiţi în haine. Cristina Pocora spune că de când s-a născut fetiţa ei, s-au schimbat şi priorităţile.


Sunt în Parlament şi doamne venite din industria modei. Deputata Social democrată Cristina Nichita este cunoscută în zona Moldovei pentru hainele pe care le face. Designer de profesie, Cristina Nichita spune că pentru Parlament sunt potrivite ţinutele din două piese şi pantofii comozi, nu cei cu toc cui.

Mai multe articole despre:
PNL rochii ţinute Steliana Miron senatoare