MENIU

Sebastian Huluban, noul consilier numit de Iohannis la Cotroceni

<p>Sebastian Huluban, noul consilier numit de Iohannis la Cotroceni</p>

Sebastian Huluban, fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale și fost şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare la MApN, a fost numit, marți, în funcţia de consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, informeză Mediafax.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat marti, 6 ianuarie a.c., Decizia privind numirea domnului Sebastian Huluban in functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale", se precizează într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul Preşedinţiei.

Doctor in istorie al Universitatii Bucuresti, Sebastian Huluban este licentiat in Stiinte Politice al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Huluban este fost ziarist la publicatia oradeana Jurnalul de dimineata si fost sef de cabinet a lui Liviu Maior, fost ministru al Invatamantului si tatal lui George Maior, actualul director al SRI. Sebastian Huluban a fost seful de cabinet al lui Liviu Maior in perioada in care acesta a fost parlamentar de Bihor, potrivit HotNews.ro.