MENIU

Scandalul din PSD atinge cote uriașe. Ce spune un lider de județ despre Firea, Țuțuianu și Stănescu

PSD este puternic ”măcinat”, chiar din interior. Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, s-a alăturat valului de reacții la scrisoarea anti-Dragnea semnată de Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu. Acesta a precizat, miercuri, că nu înțelege de ce documentul a fost făcut public.

”Ar trebui discutată în CEx (Comitetul Executiv al PSD, n.r.) și nu să ieșim public. Ce am rezolvat cu această scrisoare publică? Îi întreb pe cei care au semnat-o. Noi în Transilvania o să ne întâlnim, o să discutăm. Președintele Dragnea are susținere în continuare. Dacă ne uităm pe cifre, vedem că este o guvernare de succes. Nu înțeleg de unde această dorință de putere. Cei care au semnat acolo cred că vor să dea vina pe altcineva pentru că nu sunt ei în stare să rezolve sau să-și ducă proiectele la bun sfârșit”, este de părere Dunca.

De cealaltă parte, fostul premier Victor Ponta laudă gestul social-democraților care, spune el, și-au dat seama ”în al doisprezecelea ceas” că Liviu Dragnea vrea să confiște totul, de la partid la Parlament. 

Realitatea.NET a obţinut, miercuri, scrisoarea liderilor PSD în care se solicită demisia lui Liviu Dragnea. Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu semnează, în numele unui comitet de iniţiativă, documentul prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD și - spune Țuțuianu - și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

A apărut scrisoarea disidenţilor din PSD în care se cere demisia lui Dragnea. Documentul integral

Ponta, reacție vehementă după publicarea scrisorii ”disidenților” anti-Dragnea

Mai multe articole despre:
scrisoare Dragnea