MENIU

Scandal la CJ DOLJ. PSD a împărțit bani doar primăriilor din ograda proprie

Peste 99% dintre fondurile alocate de CJ Dolj comunităţilor locale pentru plata arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură care necesită cofinanţare locală vor ajunge doar în localităţile cu primari PSD. Liderii ACL Dolj susţin că proiectul de hotărâre adoptat, miercuri, în plenul Consiliului Judeţean Dolj, a fost convocat aproape la secret şi că, „la Dolj, partidul-stat PSD confirmă mită electorală”, scrie evz.ro. 

„Felul în care Consiliul Judeţean Dolj alege să elimine orice posibilă opoziţie demonstrează încă o dată metodele josnice la care recurge PSD-ul, indiferent că este vorba de nivelul central, local sau judeţean. Sub pretextul participării necesare la un eveniment organizat în Dublin, Consiliul Judeţean Dolj l-a delegat pe Marian Irinei să reprezinte instituţia în cadrul Adunării Regiunilor Europene ('Assembly of the European Regions').

În fapt, alesul local al PNL, care este şi liderul de grup al consilierilor judeţeni ai opoziţiei, nu poate participa la şedinţa extraordinară Consiliului Judeţean Dolj, care i-a fost comunicată doar cu 2 zile înainte de desfăşurarea acesteia, respectiv luni, 20 octombrie a.c., pentru ziua de miercuri, 22 octombrie, a.c.”, a declarat Marian Irinei, consilier judeţean al PNL Dolj.

Acesta mai spune că nu numai că a fost convocat cu 2 zile înainte la şedinţa extraordinară de către acelaşi Consiliul Judeţean Dolj care l-a trimis în delegaţie, dar nici nu a primit ordinea de zi a şedinţei în cauza. De asemenea, acestuia i s-a infirmat posibilitatea organizării vreunei şedinţe de Consiliu Judeţean chiar cu 3 zile înainte de convocare.

 Mai multe pe evz.ro