MENIU

Robert Turcescu: Bani pentru campanie, filiera elvetiana. Doua contracte ale Intact Media Group

<p>DAN VOICULESCU </p>

Jurnalstul Robert Turcescu publică o serie de contracte ce ar fi fost încheiate între o firmă elvețiană și grupul media fondat de Dan Voiculescu pentru promovarea unor politicieni.

Pentru inceput, faceti cunostinta cu actorii principali din aceasta ancheta jurnalistica, scrie Robert Turcecu, pe blogul său.

1. SC Intact Media Group SA, adica trustul de presa al familiei Voiculescu (pentru cine are chef sa citeasca mai mult, poftiti: http://www.intactmediagroup.ro/)

2. Alessandra Stoicescu, director Executiv Intact Media Group, realizator Antena 3

3. George Daniel Matiescu, general Manager – Intact Publishing

4. Camelia Moletta, director de Marketing al SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL, o firma elvetiana infiintata pe 30.08.2012 avind ca obiect declarat de activitate, “promovarea schimburilor comerciale intre Romania si Elvetia si intre partenerii lor din Uniunea Europeana“.

5. Banii- sute de mii de euro

6. Politicienii romani care au beneficiat in decembrie 2012 de finantari electorale mascate, venite pe o filiera elvetiana, din partea unei firme private straine, desi legea finantarii partidelor politice din Romania interzice o astfel de practica.

Si acum, primul document: contractul cu numarul 101/03.12. 2013, incheiat intre grupul de presa al familiei Voiculescu ( SC INTACT MEDIA GROUP SA) si firma elvetiana SC Centre des Affaires Helvetico-Roumaines SRL, in care se scrie negru pe alb ca e vorba de servicii care vizeaza “in principal, promovarea Beneficiarului si a candidatilor desemnati de acesta in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012″.

Documentele și mai multe dezvăluiri, pe blogul lui Robert Turcescu.