MENIU

Robert Negoiţă se retrage din cursa pentru şefia PSD. Îl susţine pe Liviu Dragnea

Bombă în PSD! Robert Negoiţă a anunţat că se retrage din cursa pentru şefia partidului, la scurt timp după ce şi-a anunţat candidatura. Preşedintele PSD Bucureşti îl va susţine pe Liviu Dragnea pentru această funcţie.

Doar 32 de ore au trecut de când primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că vrea să candideze la preşedinţia PSD. Miercuri seara, însă, social-democratul a anunţat că îl va susţine pe Liviu Dragnea.

"Astăzi, colegul meu Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD. Îmi retrag intenţia de a candida pentru această funcţie. Fac parte din echipa Liviu Dragnea şi îl susţin în acest demers", a declarat Negoiţă.

Cozmin Guşă: Dragnea i-a tăiat macaroana lui Negoiţă. O amendă pentru naivitatea noastră

Marţi, Robert Negoiţă afirmase că pe Liviu Dragnea nu-l deranja intenţia sa de a candida pentru funcţia de preşedinte al PSD. "Ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o", a precizat președintele PSD București.

Robert Negoiţă a plasat, marţi, decizia de a candida la şefia PSD în contextul "delicat" în care se află partidul. "Premierul a avut prima infăţişare ieri, într-un dosar penal, preşedintele interimar este condamnat în prima instanţă, iar peste câteva zile avem alegeri", a declarat Negoiţă.

La 10 septembrie, după ce a fost ales preşedinte al PSD Bucureşti, Negoiţă a adoptat o rezoluţie prin care cerea organizarea congresului partidului în prima jumătate a lunii octombrie, pentru ca Liviu Dragnea şi conducerea partidului "să capete legitimitate".

Alegerile pentru preşedinţia PSD vor avea loc la 11 octombrie.