MENIU

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Cristoiu: Ţinta sondajelor este PNL-ul

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Cristoiu: Ţinta sondajelor este PNL-ul / Foto: MEDIAFAX

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. Adevărata ţintă a sondajelor nu este umflarea USL-ului, ci afectarea imaginii PNL-ului. Aprecierea a fost făcută de jurnalistul Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2014. "Cele două institute pesedizate, unul este chiar al purtătorului de cuvânt al Guvernului, cred că nici în Bangladeș sau în Thailanda nu există aşa ceva... Nu e vorba că ei vor să umfle PSD-ul, că PSD-ul nu are nevoie de umflare, problema, ţinta este PNL-ul. Ţinta este impactul de imagine. Nu cred că rezultatele finale vor fi chiar de anchetă DNA, adică să fie diferenţă de 5%. Dar avem încă o dată acest moment aberant în care două institute sunt acţionate de către consilieri sau purtători de cuvânt ai premierului. Nu există nicăieri aşa ceva", a spus Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cifre ȘOCANTE. Cine a pierdut ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut 43% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL - 14%, iar PDL - 12%, conform exit-poll-ului realizat de CSCI, informează AGERPRES.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit MEDIAFAX, alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 41% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, fiind urmată de PNL cu 14 % şi de PDL cu 10%, conform rezultatelor exit-poll-ului IRES difuzat de DigiTV.