MENIU

Rezultate alegeri. PNȚCD-ul aliat cu PSD cere oficial blocarea Facebook după pierderea alegerilor

Rezultate alegeri. PNȚCD-ul lui Aurelian Pavelescu, aliat al PSD în alegeri, cere blocarea accesului la Facebook în România. 

Rezultate alegeri. Aurelian Pavelescu nu s-a simțit foarte bine după înfrângerea electorală, așa că a început să tune și să fulgere pe Facebook, spre amuzamentul comentatorilor.

Apogeul a fost atins într-o postare oficială a partidului, aliat cu PSD în alegerile pierdute, în care se cere blocarea accesului la Facebook.  

”Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide.

Rezultate alegeri. Un lider ALDE îi atacă dur pe români, după vot: ”Au memoria scurtă!”

Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, scrie PNȚCD pe Facebook. 

De notat că ”rețelele” au fost găsite vinovate și în studioul Antena 3 pentru înfrângerea electorală a PSD-ALDE. 

De altfel, Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, autor al unui contestat acord cu PSD, a reacționat halucinant pe Facebook, enervat de prezența mare la vot, pe care o consideră motivată de ură. 

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi cu votul la europarlamentare și referendum va avea consecințe nebănuite. Este foarte bine, desigur, că prezența la vot a depășit așteptările, că românii au ieșit masiv la vot. Iar votul lor trebuie și va fi respectat.

Problema este, însă, cauza acestui vot, mecanismele care au declanșat această ieșire, care nu au nicio legătură cu programe sau idei politice, dezbateri pentru soluții raționale, realiste, într-un context economic și social.

NU! Motorul acestei reacții a fost ura, diseminată virulent în societate, după un plan al unei structuri anti-democratice, în scopul declanșării revoltei publice, crearea ”emoției colective” pe care Klaus Iohannis a adoptat-o ca doctrină politică în mod deschis: în urmă cu 4 ani spunea explicit că ”alegerile nu se câștigă prin argumente, ci prin crearea emoției”, adică nu cu soluții politice, ci cu manipularea maselor populare.

Tot de 4 ani avertizez că planul lui Iohannis și al clicii lui este de a declanșa insurgența în România, pentru a prezerva în mod nelegitim puterea. Cei mai mulți n-au înțeles. A face din ”MUIE” SLOGAN POLITIC GENERALIZAT, a adopta, de asemenea, SLOGANUL ”CIUMA ROȘIE” - SLOGANUL OFICIAL NAZIST - ca slogan oficial din partea partidelor și structurilor din jurul Președintelui - NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU DEMOCRAȚIA! CI CU MANIPULAREA ȘI VIOLENȚA CA ARMĂ POLITICĂ!”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
PSD PNŢCD Facebook rezultate alegeri