MENIU

REVOLTĂ în PP-DD. Parlamentarii se dezic de DAN DIACONESCU

<p>REVOLTĂ &icirc;n PP-DD. Parlamentarii se dezic de DAN DIACONESCU</p>

Deputatii PP-DD cer demisia actualei conduceri a partidului, pe care o acuza ca are "valeitati dictatoriale" si ca a luat "decizii dezastruoase pentru partid", aluzie la asocierea cu PSD in campania pentru alegerile prezidentiale. In replica, Dan Diaconescu anunta ca ii va exclude din partid pe toti cei nemultumiti.

"Sfarsitul alegerilor prezidentiale reprezinta si sfarsitul increderii acordate acestei conduceri. Noi, deputatii din grupul PP-DD, am decis sa renuntam la orice colaborare cu conducerea partidului, careia ii punem ferm in vedere demararea procedurilor statutare pentru convocarea de urgenta a Congresului", au transmis, miercuri, deputatii PP-DD, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Comunicatul este semnat de cei 13 deputati care fac parte, in prezent, din grupul parlamentar al acestei formatiuni politice.

Deputatii reproseaza actualei conduceri ca a facut greseli care "au transformat un partid de 15% intr-un partidulet care la ultimele doua confruntari electorale nu a reusit sa atinga nici macar pragul electoral de 5%".

In replica, fondatorul PP-DD Dan Diaconescu sustine ca nu stie sa fie astfel de probleme, dar ca, daca este asa, nemultumitii vor fi exclusi din partid.

"Astea sunt discutii normale, ca in toate partidele, asa e si la PSD, si la PNL, si la noi. Vom avea un congres in septembrie 2015, nu mai devreme. Trebuie sa vorbesc cu conducerea partidului, daca lucrurile chiar asa stau, o sa fie exclusi toti cei cu asemenea idei", a declarat Dan Diaconscu, pentru Romania Libera.