MENIU

Reacție halucinantă din PSD după revocarea lui Kovesi de la șefia DNA

Codrin Ștefănescu nu îi dă credit lui Klaus Iohannis după ce acesta a revocat-o pe Laura Codruța Kovesi de la șefia DNA. 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat luni, decizia lui Iohannis, care a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

„Nu Iohannis a revocat-o astăzi pe dna Codruța Kovesi, ci sistemul. Sistemul a făcut niște calcule legate de suspendare. Că nu vine Iohannis brusc după 31 de zile și respectă el Constituția. Nu, pur și simplu, sistemul a făcut niște calcule și și-a dat seama că o dată cu suspendarea lui pierde aproape tot. Dacă vine Tăriceanu președinte interimar și ne schimbă pe toți prin decret?(...) Nu mai bine sacrificăm noi un om (...) și atunci au luat o decizie.”, a spus Codrin Ștefănescu, potrivit Stiripesurse.

Președintele României Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după decizia CCR de acum mai bine de 30 de zile și a încheiat un conflict cu majoritatea PSD-ALDE, care s-ar fi putut sfârși cu suspendarea sa din funcție.