MENIU

Reacția lui VASILE BLAGA, la posibila sa implicare în DOSARUL EADS

Co-preşedintele ACL Vasile Blaga declară că nu îl cunoaşte pe Claudiu Florică şi că nu s-a întâlnit niciodată cu vreun reprezentant al firmei EADS, după ce presa a relatat că Florică l-a denunţat pe Blaga pentru că ar fi luat mită 80.000 de euro în dosar, scrie Mediafax. 

"Referitor la presupusele acuzaţii ale unor martori care ar apărea în dosarul EADS, vehiculate de posturile de televiziune România TV şi Antena 3, fac următoarele precizări: Nu îl cunosc pe Claudiu Florică, nu l-am văzut în viaţa mea, prin urmare nu m-am întâlnit niciodată cu el; În ce priveşte firma SIVECO, nu am avut nicio întâlnire cu vreun reprezentant al acestei firme în vederea vreunei colaborări în contractul EADS sau orice alt contract;

În anul 2004 nu eram ministru de Interne şi nici nu ştiam că voi ajunge, vreodată, ministru de interne", se arată într-un comunicat al lui Blaga, remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX. El menţionează că respinge "cu indignare aceste calomnii". "Prin urmare, resping cu indignare aceste calomnii care au un singur scop: să dezinformeze şi să îl ajute pe candidatul Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Remarc că Victor Ponta continuă să creadă că va câştiga voturile românilor printr-o campanie electorală mizerabilă, compusă sută la sută din minciuni", afirmă Blaga.

Mai multe pe Mediafax