MENIU

Răzmeriță într-o organizație PSD, după racolarea unui fost USR-ist: ”Ăia care ne strigau ciuma roșie conduc acum organizația”

Claudiu Mureșan a fost ales parlamentar pe listele USR

Răzmeriță în organizația PSD Mediaș, după ce un senator ales pe listele USR a ajuns să le fie coleg. Zeci de social-democrați au fost revoltați, pentru că politicianul a avut o atitudine deosebit de ostilă faţă de PSD, folosind deseori invective precum ,,Ciuma roşie”. 

Intrarea în PSD a senatorului Claudiu Mureșan, ales pe listele USR, a inflamat spiritele în organizația Mediaș a partidului, astfel că mai multe memorii au ajuns la București, au fost schimbate cheile de la sediu, s-au montat camere video și se semnalează încălcări grave ale statutului, scrie Turnul Sfatului.


100 de membri ai organizației au semnat o plângere trimisă structurile centrale a PSD, dar nu s-a întâmplat nimic.

”Senatorul fost USR, Claudiu Mureşan, în anii precedenţi, atât în timpul campaniilor electorale cât şi în decursul timpului, a avut o atitudine deosebit de ostilă faţă de PSD, denigrând întregul partid PSD, prin utilizarea invectivelor de gen: ,,Ciuma roşie” şi “M…e PSD”, în mod violent, agresiv şi constant. Utilizarea acestor invective în spaţiul public, l-au dezonorat şi descalificat, în primul rând, pe domnul Claudiu Mureşan”, se precizează în memoriu.

 

În replică, PSD Sibiu anunță că noua conducere a PSD Mediaș a fost votată statutar și că deciziile luate în acest caz ar fi fost luate după ce a fost consultat Consiliul Politic Național, prezidat de președintele PSD Marcel Ciolacu.

Totodată, ei susțin că ”cei 100” sunt de fapt 45, iar Mureșan nu ar fi adus în partid decât alți 4 foști useriști.

Mai multe articole despre:
scandal psd medias deputat usr sef ciuma rosie