MENIU

Războiul puterii în TSD. Se cere demiterea lui Mihai Sturzu

<p>Mihai Sturzu&nbsp;</p>

A început războiul pentru putere în TSD. Tinerii social democrați Bihor nu-l mai vor pe Mihai Sturzu și îl susțin pe Gabriel Petrea pentru funcția de Președinte al TSD.

Membrii Comitetului Executiv Județean al TSD Bihor au adoptat o Rezoluție prin care se solicită organizarea de alegeri, într-un termen rezonabil, la nivelul conducerii TSD. Mai mult decât atât solicită încetarea mandatului de președinte al TSD, conform Regulamentului organizației, al deputatului Mihai Sturzu.

În același timp au votat să-l susțină pentru funcția de Președinte TSD pe actualul viceprimar de la Sectorul 6, Gabriel Petrea, conform ecopolitic.ro.

"Trebuie de asemenea să actualizăm în cel mai scurt timp și Regulamentul TSD, în urma modificărilor la Statutul partidului, adoptate cu ocazia Congresului din data de 18 Octombrie 2015. Am votat totodată și susținerea candidaturii colegului nostru Gabriel Petrea pentru funcția de Președinte al TSD pentru că, iar aici sentimentul este unanim, avem încredere că așteptările mari pe care le avem de la el se vor îndeplini”, a declarat Emilian Pavel, Președintele TSD Bihor și Deputat în Parlamentul European.

Mai multe articole despre:
demitere alegeri TSD Mihai Sturzu TSD Bihor