MENIU

Rareș Bogdan, viitor premier? Cozmin Gușă: De ce nu câștigă, dar riscă să piardă

<p>Rares Bogdan</p>

Rareș Bogdan se află într-o poziție vulnerabilă în PNL, spune Cozmin Gușă.

Dacă președintele Klaus Iohannis obține încă un mandat, câștigător va fi Ludovic Orban, votat a fi candidat pentru funcția de premier, care și-ar întări poziția în partid, fiind șeful de campanie. Dacă va pierde Klaus Iohannis, nu se va clătina doar scaunul lui, ci și cel al lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL și vector de imagine al partidului.

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă Rareș Bogdan va fi premierul României, Cozmin Gușă a răspuns: ”Fiecare general poartă-n raniță bastonul de mareșal.” ”Spuneți-ne ce puneți la cale” i-a spus Bogdan Chirieac. ”Dându-i-se gradul de general, pentru că e prim-vicepreședinte...” a continuat Cozmin Gușă. În ciuda declarațiilor în glumă, la modul serios, Cozmin Gușă a răspuns: ”Cred că nu- n.red. Rareș Bogdan nu va fi premierul PNL”.

Se refac cărțile în PNL dacă pierde Iohannis

”Este vectorul de imagine al PNL, dar beneficiarul direct al unei victorii a lui Klaus Iohannis rămâne președintele partidului Ludovic Orban, care-și va întări poziția. Pe de altă parte, dacă pierde Klaus Iohannis, va pierde și Ludovic Orban, dar și Rareș. Se refac cărțile în PNL în cazul în care Klaus Iohannis pierde.” a afirmat Cozmin Gușă, subliniind ”Rareș mai degrabă nu are șanse la funcția de prim-ministru, dacă Klaus Iohannis va câștiga alegerile, beneficiar direct al unei victorii rămânând Ludovic Orban, șeful de campanie, votat să fie candidat pentru funcția de premier.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Rareş Bogdan