MENIU

Rareș Bogdan, dezvăluiri incendiare despre paza Comisiei Europene și a Consiliului

de ce candideaza Rares Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a povestit la Digi24 că a rămas uimit să vadă că la Parlamentul European îl salutau la prima oră oamenii de la pază, mulți recunoscându-l. Ulterior, a dezlegat „misterul”: paza Parlamentului European, inclusiv întreaga garnitură de protecție a președintelui Parlamentului European, a Comisiei Europene și a Consiliului, e asigurată în proporție de 46 la sută de români.

,, Sunt foști lucrători în Ministerul de Interne, în servicii de informații, în SPP, în Jandarmerie, care s-au pensionat între 41 și 47 de ani, în plină forță. și care au venit să lucreze la Bruxelles sau Strasbourg'', a explicat Rareș Bogdan.

El a dat acest exemplu în contextul discuției despre slaba performanță a instituțiilor statului român.

„Eu cred că putreziciunea, legăturile clientelare, lipsa de performanță, inclusiv datorită pensionării unor oameni foarte valoroși la 41-43 de ani, este atât de canceroasă în anumite județe, încât dacă nu desființezi și reînființezi... - și probabil 60 la sută vor fi tot aceiași angajați, dar nu și cei care au fost împinși de zona politică”, a arătat Rareș Bogdan.

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan