MENIU

Raluca Turcan: Zilele Guvernului Dăncilă sunt numărate

<p>Raluca Turcan</p>

Raluca Turcan, prim-vicepreședintele PNL, a afirmat după citirea moțiunii de cenzură în Parlament că sunt în continuare purtate discuții cu mai multe parlamentari ca aceștia să voteze moțiunea.

”La noi strategiile sunt făcute pe termen lung și în general fiecare pas a fost calculat după cum ați putut vedea mobilizarea PNL a fost maximă. Suntem în negocieri permanente. Pe lângă cele 237 de semnături asumate discuțiile au fost mai multe și avem angajamente ferme din partea multor parlamentari de a vota moțiunea. Din punctul nostru de vedere, zilele Guvernului Dăncilă sunt numărate”, a afirmat Raluca Turcan.

”Că vor fi 246 de voturi, că vor fi 240, cert este că vor fi mult peste 233 și că Guvernul Dăncilă va deveni istorie”, a afirmat liderul PNL:

”PNL continuă negocierile, continuăm negocierile cu oricine care dorește și se poate delimita de acest guvern. Este foarte clar că acest Guvern va folosi toate resursele din dotare astfel încât să oprescă semnatarii moțiunii să voteze”, a mai spus Raluca Turcan.

Moțiunea de cenzură, citită cu sala aproape goală. Votul, joia viitoare

Mai multe articole despre:
PNL Raluca Turcan moţiune de cenzură