MENIU

Raluca Turcan: Trei oameni înclinaţi spre abuz şi un Guvern în lesă nu pot decide soarta României

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcanu, a afirmat inaitea votului moţiunii de cenzură că Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Sorin Grindeanu pretind că în baza unui vot popular le este permis orice. 

"Domnului Dragnea, domnule Grindeanu şi domenule Tăriceanu aţi uitat de oameni, aţi abadonat agenda populare şi aţi dat legii care să vă salveze", a precizat Raluca Turcan.

Preşedintele interimar al PNL a mai spus că rar s-a mai văzut în România un abadon al interesului public. "Trei oameni inclinaţi spre abuz şi un Guvern în lesă nu poate decide soarta României", a mai spus aceasta.

"Această moțiune de cenzură este o sancțiune politică la adresa unui comportament de guvernare inacceptabil în Uniunea Europeană. "Noaptea ca hoții" a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu. Este sloganul unei democrații originale pe care domnii amintiți încearcă să o instaureze în România. O democrație reinterpretată în cheie infracțională și care pretinde că în baza unui vot popular, orice este permis - ordonanțe de urgență croite pentru protejații politici, distrugerea instituțiilor și a celorlalte puteri în stat. Domnilor Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu, Odată terminată campania, ați uitat de oameni. De cei mulți!", a afirmat Raluca Turcan.

"Ați abandonat agenda populației și prioritățile țării și v-ați închis noaptea în Palatul Victoria pentru a da legi care să vă salveze, pe dumneavoastră și pe protejații dumneavoastră. Rar s-a văzut în România un abandon mai brutal al interesului public! Este revoltător cum într-o noapte, 3 oameni de la vârful coaliției guvernamentale și complicii lor au reușit să abată România de la parcursul său firesc, printr-o încercare de a salva protejații politici de acțiunea justiției. Partidele dumneavoastră nu au știut, cetățenii nu au știut. Salvarea protejaților dumneavoastră politici nu apare nici în programul de guvernare, pe baza căruia ați obținut votul Parlamentului. În mai puțin de două luni, ați reușit să distrugeți imaginea României, legând-o, pentru presa din toată lumea, exclusiv de fenomenul corupției politice. Frauda de încredere de la alegeri a devenit mai limpede ca niciodată! 3 oameni cu înclinații dovedite spre abuz și un guvern în lesă nu mai pot decide viitorul unei ţări", a mai spus preşedintele interimar al PNL.

Mai multe articole despre:
parlament PNL Raluca Turcan moţiune de cenzură