MENIU

Raluca Turcan: Ruptura dintre PDL şi PMP este mult mai mare decât ar crede cineva

Parteneriatul si corelarea dintre PDL şi PNL trebuie sa fie mai stranse, candidatul de prim-ministru, Catalin Predoi sa fie mai mult valorizat, Iohannis nu e monopolul PNL, iar responsabilitatea campaniei nu este doar a PDL, a explicat Raluca Turcan intr-un interviu pentru Ziare.com.


Raluca Turcan s-a mai referit si la situatia lui Emil Boc in PDL, dar si la posibilitatea unei impacari intre PDL si PMP: "Ruptura dintre PDL si PMP este una mult mai mare decat ar crede cineva (...) PMP are un singur obiectiv in aceste alegeri - sa dea doamnei Udrea un instrument de negociere in relatia cu Victor Ponta. Pretul - dezbinarea dreptei."

Mai exista PDL in acest moment? Nu numai adversarii dvs, dar si voci din partid invoca disparitia de facto a partidului si justifica astfel migrarea catre alte formatiuni si alti candidati. Va dau exemplul dlui Boc.

PDL exista, insa ca partid disciplinat s-a angrenat cu seriozitate in sustinerea candidatului comun. PDL a fost intotdeauna capabil de sacrificiu pentru un obiectiv in interes national. Intr-adevar, nu e usor ca la alegerile prezidentiale sa nu ai propriul candidat. De aceea, partenerii din PNL trebuie sa inteleaga aceasta sensibilitate.

Parteneriatul si corelarea trebuie sa fie mai stranse, candidatul de prim-ministru, Catalin Predoiu, sa fie mai mult valorizat. Nimeni nu acopera pe nimeni, ci valorificam tot ce au mai bun cele doua partide, punem impreuna toti oamenii buni. Succesul in alegeri vine din forta echipei. Pe dl. Boc il judeca oamenii, domnia sa sustine in mod fatis alt partid si alt candidat.

 

 Mai multe pe: ziare.com

Mai multe articole despre:
Raluca Turcan decizii PDL pmp emil boc