MENIU

Radu Mazăre: Nu sunt interesat de ţigăneala de partid

<p>Radu Mazăre: Nu sunt interesat de ţigăneala de partid </p>

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a afirmat, vineri, la întrebarea jurnaliștilor cum vede scandalul PSD din ultimele zile, că nu este interesat de declaraţiile social-democraţilor şi nici de "ţigăneala de partid", având alte treburi în prezent, potrivit Mediafax.

“Nu mă interesează ce zice ăla, nici ce zice celălalt, nici ţigăneală de partid. Am altă treabă acum. Restul nu comentez”, a afirmat Mazăre.

Totodată, liderul PSD Constanța a recunoscut că, în prezent, pentru el este mai important proiectul legat de pagina de Facebook a Primăriei Constanţa, de care se ocupă în mod direct şi pe care doreşte să o lanseze săptămâna viitoare, decât ceea ce se întâmplă în PSD.

Senatorii Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Şova au fost excluşi din PSD, în urma şedinţei de joi a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Ulterior, într-o emisiune televizată, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, susţinea că Victor Ponta"trebuie să plece acasă" şi că nu se va opri până nu va face "un grup parlamentar" pentru a schimba actualul Guvern.

 

Mai multe pe Mediafax.