MENIU

PUSL se leapădă de Piedone, după scandalul provocat în partid de anunțul său privind demisia

Cristian Popescu Piedone a fost președinte executiv al PUSL timp de câteva luni

PUSL se leapădă de Cristian Popescu Piedone, după scandalul provocat în partid de anunțul edilului de la 5 privind demisia sa din formațiunea pe care a și condus-o câteva luni. 

"Până a ora asta n-a venit nicio demisie la sediul partidului, vom avea o discuție cu Cristian Popescu Piedone să vedem ce l-a determinat să facă afirmațiile pe care le-a făcut și le-a postat pe un grup de comunicare internă al partidului. Vreau să spun că C.P. Piedone este membru al acestui partid, este un umanist convins, partidul a fost alături de el în cele mai grele momente și sunt convinsă că și în viitor va fi alături de partid, în acești ani complicați care urmează, nu numai pentru românia, ci și pentru Europa și întreaga lume," a declarat Șandru.

"PUSL si membri de partid umaniști cred in demnitate și sunt convinsă că și Cristian Popescu Piedone va lămuri foarte repede lucrurile în ala fel încât toți cei care au avut încredere în el să și-o păstreze. PUSL vrea să promoveze oameni cărora le pasă de România, care sunt demni și rămân așa în momentele dificile. C.P. Piedone a arătat lucrul acesta, a rămas cu fruntea sus în momente extrem de dificile, când partidul a făcut zid în jurul lui. Prin urmare, eu sunt convinsă că o discuție pe care o vom avea zilele acestea cu el va lămuri lucrurile și sunt convinsă că va vedea că sunt, de fapt, niște contradicții peste care se poate trece foarte ușor, deoarece cauza noastră comună este una mult mai importantă, aceea de a schimba România în bine", a mai precizat purtătoarea de cuvânt a PUSL .

 

Reacția oficială a PUSL vine după ce Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le-a transmis mai multe mesaje către colegii săi de partid după anunțul oficial al PUSL pentru susținerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei la alegerile din 2024. Piedone și-a anunțat demisia din funcția de președinte executiv al PUSL, invocând neînțelegeri privind calea de urmat. În același timp, a precizat că decizia sa nu are legătură cu anunțul PUSL de a o susține pe Gabriela Firea la Primăria Generală.

Mai multe articole despre:
pusl piedone lavinia sandru scandal demisie