MENIU

PUSL a stabilit strategia partidului pentru 2024

Biroul Executiv al PUSL, reunit în ședință în județul Prahova, a stabilit strategia partidului pentru 2024. Avem un an cu 4 rânduri de alegeri, situație cu care România nu s-a mai întâlnit până acum. Printre campaniile susținute de aceștia este și cea de strângere de semnături pentru inițiativa privind confiscarea averilor ilicite. 

"Este un exemplu pentru întreg partidul și pentru cei care vor să construiască în acest partid. Noi, umaniștii, suntem varianta sigură cu demnitate, onoare și curaj pentru viitorul României", declară Cristian Popescu Piedone. 

"S-a hotărât continuarea strângerii de semnături pentru confiscarea averilor ilicite. Este o lege extrem de importantă, mai ales acum, în momente importante când românilor le trebuiesc bani", spune Grațiela Gavrilescu, presedintele Forului de Conducere Colegială al PUSL. 

Reprezentanții PUSL au decis și pichetarea mai multor primării, în semn de protest față de legea privind acordarea gratuită de asistență juridică pentru vârstnici care de fapt nu se aplică.

"Din păcate, persoanele vârstnice nu cunosc faptul că au acest drept. Atunci când încheie un contract de întreținere, de garantare, de creditare, să apeleze cu încredere la juriștii din primării, în așa fel încât să poată să verifice documentele pe care urmează să le semneze și să poată fi asigurați că nu vor fi păcăliți", spune Lia Ardelean, lider PUSL Arad. 

Biroul Executiv a decis numirea Simonei Man în funcția de secretar general al PUSL, iar Bogdan-Ion Jelea va ocupa funcția de vicepreședinte responsabil de organizarea politică și strategiile electorale.

"Cu demnitate, onoare și curaj, vor marca cu succes acest an electoral efervescent formațiunea", a spus Simona Man, secretar general PUSL.  

De asemenea, candidatul PUSL pentru pentru Primăria și Consiliul Local al Sectorului 1 este avocatul George Iorgovan.

"Sperăm să readucem încrederea în administrație, să nu se mai întâmple niciodată ce s-a întâmplat, această adevărată bătaie de joc pe care o trăim noi, cei care stăm în sectorul 1. Susțin cu tărie că se poate face altfel de administrație, la un nivel de profesionalism total", spune George Iorgovan, lider PUSL Sector 1.